Home Relaties

Relaties

Lil’ Delfshaven is de must visit ontmoetingsplek van Rotterdam. Delfshaven is een mix van oud & nieuw, Nederlandse VOC tijdperk & het veelzijdige heden; dit is niet alleen zichtbaar in de architectuur, maar ook voelbaar in de stemming van onze straten en in het huisje Lil’ Delfshaven.

Lil’ Delfshaven wil door persoonlijke aandacht en een open houding, Rotterdammers en haar bezoekers verwelkomen en memorabele ervaringen bieden van en in historisch Delfshaven! Hier kan je Delfshaven proeven en haar (sub)lokale artikelen kopen, zoals stroopwafels, koffie, thee & kunst.

Delfshaven als trekpleister van Rotterdam
Onze bezoekers zijn opzoek naar nieuw – architectuur en kunst, en zijn blij verast als ze in Delfshaven de oude en unieke karakteristieken van Rotterdam treffen. In de starten van Delfshaven heerst een onbedorven stuk geschiedenis, die klaar is om ontdekt te worden door de wereld. Lil’ Delfshaven biedt toeristen informatie over de wijk, lokale (kunst-)ondernemingen en is ook het startpunt voor mooie tours!

Delfshavense culturele centrum
Kunst en cultuur zijn de laatste jaren sterk toegenomen in Delfshaven. Deze gerse sfeer en schoonheid ervaar je niet alleen in de assortiment Lil’ Delfshaven biedt, maar ook in de evenementen die hier georganiseerd worden door bewoners van de wijk.

Open huisje
Van ‘s morgens vroeg 7 uur tot 17 uur, en mits een evenement tot later in de avond, is Lil’ Delfshaven open er voor iedereen. Voor een goede start van de dag of voor een bijzondere concert of tentoonstelling. 

Samen met Delfshavenaren
Lil’ Delfshaven organiseert in Delfshaven in samenwerking met bewoners, lokale kunstenaren en muzikanten (kleine) bijeenkomsten en concerten.
We zijn de kunstzinnige huiskamer van Delfshaven – met een open houding en deur.

Kom dus kijken bij  Lil’ Delfshaven en ervaar Delfshaven op z’n best – langs de Schie – het mooiste wat Rotterdam te bieden heeft!

www.lildelfshaven.nl

 

Lock of Love Delfshaven

Lock of Love Delfshaven