Home Slotjes

Slotjes

 

Zijn jullie op zoek naar een Liefdesslotje?

In Italië en Frankrijk is het inmiddels een begrip: liefdesslotjes aan bruggen. Ook in de rest van Europa zien we dit ultieme liefdessymbool steeds vaker. Meestal vind je ze aan of bij een brug, maar ook op speciaal daarvoor uitgekozen plekken zoals de Lock of Love in Delfshaven. Nederland staat aan de vooravond van een liefdesrevolutie! Welke liefde wil jij bezegelen? Met een uniek LoveLockers liefdesslot vier je de ware liefde of een innige vriendschap, maar ook de bijzondere band met een familielid of andere dierbare uit je omgeving. De LoveLocker kun je laten graveren met een eigen tekst en een zelfgekozen symbool.

Bij LoveLockers kies je uit zeven kleuren en bepaal je zelf de inscriptie. Zo creëer je een persoonlijk liefdescadeau voor jezelf en degene die jij zo belangrijk vindt. Bevestig het liefdesslot aan de Lock of Love en gooi vervolgens de sleutels in het water. De traditie leert dat op deze wijze de liefde altijd sterk blijft.

De liefdesslotjes van LoveLockers kun je laten graveren met een persoonlijke tekst, eventueel aangevuld met een liefdessymbool. Denk bijvoorbeeld aan de naam van je geliefde, een leuke kreet of een belangrijke datum en of plaats. Je hebt hierbij keuze uit diverse lettertypes en symbolen. De tekstgrootte wordt bepaald door het aantal karakters op één regel. De gravering wordt door ons op professionele wijze op de producten aangebracht.

Willen jullie een slotje bestellen? Kijk dan snel op de site van  www.lovelockers.nl

Bekijk de video om te zien hoe wij de slotjes graveren

Lock of Love Delfshaven

Lock of Love Delfshaven